Over Prometheus Advies

Prometheus Advies is opgericht op 1 oktober 1990 met als doel werkgevers te adviseren op het gebied van vertrekregelingen. Om vervolgens de betreffende werknemer(s) te begeleiden. In tegenstelling tot andere advieskantoren gaat het Prometheus Advies niet om het “regelen” van de ontslagvergoeding en juridisch goed vastleggen van het ontslag, maar juist om de kwaliteit van de vertrekregeling en het goed verlopen van het proces. Rekening houdend met het reële budget van de werkgever. Zoveel mogelijk in goede harmonie en met duidelijke uitleg over de cijfertjes. Want er zijn nog steeds heel veel misverstanden over pensioen en sociale voorzieningen.

Marcel Kleemans

Ik vind het, met ruim 40 jaar ervaring, geweldig om werkgevers en werknemers te helpen bij het vinden van een oplossing voor hun “probleem”. Om dat vervolgens in begrijpelijke taal uit te leggen. In bijna alle gevallen sluiten we het dossier met alleen maar blije gezichten. Dankbaar werk dus.

Marcel Keemans Prometheus

Walter van der Linden

Wat als je van je werk energie krijgt? Zo leuk is het om werknemers te helpen inzicht te geven in hun financiële situatie als ze willen of moeten stoppen met werken. Pensioeninkomen ingewikkeld? Niet altijd als je 35 jaar ervaring hebt in dit vak. Werknemer blij met de oplossing, werkgever tevreden.

Prometheus Advies Walter van der Linden

Wij bieden toegevoegde waarde in de vorm van een ondersteuning van de werkgever bij het tot stand komen van een vertrekregeling op maat en een persoonlijke en onafhankelijke begeleiding van de betreffende werknemer(s). Net even wat meer persoonlijke aandacht!

Oplossingsgericht
Inlevingsvermogen
Meedenken met werkgever
Persoonlijke uitleg en begeleiding van werknemers
Bruto / Netto berekeningen
Ruime ervaring

In een kort vrijblijvend telefoongesprek bespreken wij graag al uw vragen en leggen wij u onze werkwijze uit. Daarna werken wij op basis van een uurtarief vanaf € 195,– excl. B.T.W. of behoort een fixed fee afspraak tot de mogelijkheden.


Klanten waar wij o.a. voor werken:

Fugro

Hooghoudt

Sonova

Senefelder Misset Doetinchem

Kloet Vlaardingen

Boluda Towage Rotterdam

Vanderhoeven Horticultural projects

Van Dijnsen Installatiewerken

Prysmian

Drukkerij van As

Stedin Netbeheer

Middin

Mn Services

Centrum voor Dienstverlening

Draka Comteq Fibre

Marente

De Vereende

Giant

KNKV

KNVB

VDL

Qurios

De Jong & Laan