Hoe ga je om met oudere werknemers wanneer zij niet meer duurzaam inzetbaar zijn?
In dit gratis E-book belicht ik de situaties waarin een mogelijk vertrek gewenst is en bespreek ik de tools die hiervoor beschikbaar zijn. Tevens vindt u in het E-book een helder plan van aanpak en een aantal praktijkscenario’s.

Vraag een gratis exemplaar aan en u krijgt antwoord op de volgende vragen:

1. Wat kan ik doen wanneer mijn werknemer niet meer functioneert?
2. Wat kan ik doen wanneer mijn werknemer niet meer past in het team?
3. Wat kan ik doen wanneer de verkeerde werknemer boventallig wordt
4. Wat kan ik doen wanneer mijn werknemer dreigt uit te vallen?
5. Wat kan ik doen wanneer mijn werknemer na 2 jaar nog steeds ziek is?
6. Wat kan ik betekenen voor mijn werknemer wanneer deze binnenkort komt te overlijden?
Over Prometheus

Wij lossen 90% van uw ’hoofdpijn dossiers’ naar volle tevredenheid van alle betrokken partijen op.

Prometheus Advies heeft als doel om werkgevers te adviseren op het gebied van ondermeer vertrekregelingen. In tegenstelling tot andere advieskantoren gaat het Prometheus Advies niet alleen om het "regelen" van de ontslagvergoeding, maar juist om de kwaliteit van de vertrekregeling binnen het budget van de werkgever.

Marcel Kleemans

Walter van der Linden

300+

Tevreden klanten

Prometheus Advies Marcel Kleemans

Wie gingen u voor