Wat is LaatsteWensPensioen?

U heeft een ernstige zieke werknemer. Hij of zij heeft niet lang meer te leven. Vaak wordt gedacht dat het pensioen voor de nabestaanden wel goed geregeld zal zijn. Maar is dat wel zo? En kan er misschien nog iets “geregeld” worden?

U kunt deze werknemer hulp bieden. Een controle of het goed geregeld is. Of een second opinion wanneer de werknemer zelf al één en ander in kaart heeft gebracht. Want pensioen is en blijft moeilijke materie.

En soms blijkt het toch net even anders dan gedacht. Dat wordt pas duidelijk ná het overlijden. En dan kan er niets meer aan gedaan worden.

In een aantal gevallen kunnen wij de werknemer op mogelijkheden wijzen waardoor de achterblijvende partner substantieel meer partnerpensioen gaat krijgen. En dat kan bijvoorbeeld net het verschil maken tussen “kunnen blijven wonen” of “gedwongen verhuizing”.

En natuurlijk zal het in de meeste gevallen wel goed (of in ieder geval duidelijk) geregeld zijn. Maar stel dat u zou weten dat u niet meer lang te leven zou hebben. Dan is het toch ook uw laatste wens om er zeker van te zijn dat het pensioen voor de nabestaanden goed is uitgezocht?

Als werkgever kunt u invulling geven aan die wens.

Hoe nu verder?

Bel of mail ons om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn en of wij u kunnen helpen.