Over ons

Prometheus Advies is opgericht op 1 oktober 1990 met als doel om werkgevers te adviseren op het gebied van ondermeer vertrekregelingen. In tegenstelling tot andere advieskantoren gaat het Prometheus Advies niet om het "regelen" van alleen de ontslagvergoeding, maar juist om de kwaliteit van de vertrekregeling binnen het budget van de werkgever. De toegevoegde waarde wordt geboden in de vorm van persoonlijke en onafhankelijke begeleiding van de werkgever en uiteindelijk de betrokken werknemer. Inzicht in de financiële gevolgen van ontslag of flexibele pensionering zijn voor een werknemer essentieel. En aandacht voor de persoonlijke situatie! En daar heeft de werkgever ook een (indirect) belang.

De naam Prometheus betekent in de Griekse mythologie "De vooruitdenkende". Prometheus bracht bovendien het vuur naar de mensen. Daarmee hielp hij de mensen om te zorgen voor een betere toekomst. Dat is wat Prometheus Advies u wil bieden.

Prometheus Advies heeft bewust een beperkt aantal werknemers in dienst. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kleinschaligheid de hoogste klantgerichtheid kan waarborgen.

"Onze creativiteit is groter dan wij zelf zijn"

Wilt u meer informatie over onze diensten, wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Contact